Bodrumda sokak hayvanları için kermes düzenlendi

Bodrumda sokak hayvanları için kermes düzenlendi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda yaşayan bir grup hayvansever, sokak hayvanları yararına kermes düzenledi.
     Bitez beldesindeki bir restoranın bahçesinde toplanan, aralarında Bodrumda yaşayan İngiliz vatandaşlarının da bulunduğu yaklaşık 50 kadın, yiyecek ve kıyafet satışı yaparak sokak hayvanlarına destek sağladı.
     Her hafta Bodrumda sokak hayvanları yararına kermes düzenlediklerini ifade eden Şafak Yılmaz Beyliz, Bugünkü etkinliklerimiz Turgutreisteki sokak hayvanları yararına. Çoğunlukla arkadaşlarım yabancı, İngiliz. Onlar bir fon oluşturdular, ben de kendilerine yardımcı oldum. Herkes elindeki şeyleri satarak hayvanlara destek veriyor dedi.
     Etkinliğe destek veren İngiliz vatandaşı Laura Lockley, evde satılabilecek ne varsa getirip hayvanlar yararına sattıklarını ifade ederek, Buradayız, elde edeceğimiz gelirle kışın sokaktaki hayvanlara yiyecek sağlayacağız. Genellikle börek, kek yapıp getiriyorlar. Evimizden satılabilecek ne varsa onları getiriyoruz dedi.
     Sally Turner da herkesin hayvanlara destek vermesi gerektiğini ifade ederek, elde edilen geliri hasta hayvanların bakımı için kullanacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda sokak hayvanları için kermes düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER