Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi restore edildi

Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi restore edildi -Restorasyonu tamamlanan ve adı Kültür ve Turizm Bakanlığı Bodrum Cevat Şakir İlçe Halk Kütüphanesi olarak değiştirilen kütüphane hizmete açıldı


MUĞLA (A.A) - Restore edilen ve adı Kültür ve Turizm Bakanlığı Bodrum Cevat Şakir İlçe Halk Kütüphanesi olarak değiştirilen Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi törenle hizmete açıldı.
     Cumhuriyet Caddesinde bulunan ve yaklaşık 3 hafta önce restorasyon çalışması başlatılan Bodrum İlçe Halk Kütüphanesinin hizmete açılması dolayısıyla tören düzenlendi.
     Törende konuşan Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Bilge Kula, Bodrumda çok önemli düşünce, estetik ve tarih birikimi olduğuna işaret ederek, kütüphanenin restore edilmesinin önemine dikkati çekti.
     Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise kütüphanede 22 günlük bir çalışma gerçekleştirildiğini kaydederek, kütüphaneyi daha fazla kişinin ziyaret etmesinin beklendiğini vurguladı. Gödekmerdan, Umarım kütüphanemiz sürekli dolu olur. Vatandaşlarımız ve öğrenciler kütüphaneden daha fazla yararlanır dedi.
     Öte yandan kütüphanenin adı da Kültür ve Turizm Bakanlığı Bodrum Cevat Şakir İlçe Halk Kütüphanesi olarak değiştirildi.
     (GY-KG-BEK-İU)
<< Önceki Haber Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi restore edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER