Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -Malatya İl Özel İdarespor, Adıyaman Belediyespor maçına hazırlanıyor


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, Adıyaman Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta Malatyada Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, karşılaşma için hafta boyunca çalıştıklarını dile getirdi.
     Antrenmanlarının iyi bir şekilde devam ettiğini aktaran Güner, Adıyaman Belediyesporun kendileri için önemli bir rakip olduğunu söyledi. Güner, ligde kendilerinden bir puan yukarıda olan Adıyaman Belediyesporun bir maç fazlası olduğunu, rakiplerini yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
     Oyuncularının performansının üst düzeyde olduğunu anlatan Güner, sakatlıkları bulunan Muhittin ve kaleci Ergülün durumlarının maç günü belli olacağını söyledi.
     Ergül ve Muhittin dışında cezalı ya da sakat oyuncuları bulunmadığını dile getiren Ergül, 4 maçta 7 puanımız var. 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyetimiz var. Ligde 8. durumdayız. Adıyaman Belediyespor maçını kazanırsak 4. sıraya kadar yükselme şansımız olacak. O nedenle bizim için 6 puan değerinde önemli bir maç dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER