Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -44 Malatyaspor, Elazığ İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig takımlarından 44 Malatyaspor, bu hafta sonu oynayacakları Elazığ İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
     Takım Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Kilis Belediyesporla oynadıkları maçı 2-1 kazandıklarını hatırlattı. Ligde 6 haftada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetleri bulunduğunu kaydeden Akagündüz, Kilis Belediyespor maçının ardından seri yakalamayı planladıklarını vurguladı.
     Takımda sakat oyuncuları bulunmadığını, Cuma ve Cumalinin sakatlıklarının düzeldiğini anlatan Akagündüz, iki oyuncunun da karşılaşmada oynayacaklarını söyledi.
     Hedeflerinin Elazığdan da galibiyetle dönmek olduğunu dile getiren Akagündüz, Takımımız iyi bir durumda. Moral motivasyonları iyi. Çift kale antrenmanla hazırlıklarımıza devam edeceğiz. İsmail Tekin hocamızın, eksikliklerimizi gidererek yakaladığı başarıyı lig boyunca devam ettirmeyi planlıyoruz diye konuştu.
     Akagündüz, pazar günü saat 13.30da Elazığda oynayacakları karşılaşmada taraftarlarının da kendilerine destek vermesini istedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER