Boluda Gazilerimizin Örnek Hayatı projesi

Boluda Gazilerimizin Örnek Hayatı projesi -Bolu Valisi İbrahim Özçimenin talimatıyla başlatılan Gazilerimizin Örnek Hayatı projesi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimenin talimatıyla başlatılan Gazilerimizin Örnek Hayatı projesi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.
     Vali İbrahim Özçimenin talimatı ile Boluda ikamet eden Güneydoğu, Kıbrıs, Kore ve diğer gazilerin motivasyonunu arttırmak, onların örnek hayatlarını Boludaki öğrencilere aktarmak için başlatılan, Gazilerimizin Örnek Hayatı projesi kapsamında Bolu Ticaret Lisesi ve Hayreddin Tokadi İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik Necip Fazıl Kültür Merkezinde bir program düzenlendi.
     Törende, Hayreddin Tokadi İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Eda Kaya, Vatan Türküsü isimli şiiri okudu. Daha sonra gaziler yaşadıkları olayları anlattı.
     Şehit Jandarma Er Murat Paçalın yeğeni Bolu Ticaret Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinden Gözde Işık, Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne isimli şiiri okudu.
     Daha sonra Adıyamanlı Gazi Okan Özalin gazi olduktan sonra kendi ve ailesinin duygularını anlattığı video katılımcılara izlettirildi.
     Etkinlik, öğrencilerin gazi ve şehit ailelerine çiçek ve hediye vermesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluda Gazilerimizin Örnek Hayatı projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER