Boluda başarılı kursiyerlere sertifika

Boluda başarılı kursiyerlere sertifika -Okuma yazma, bilgisayar okuryazarlığı, arıcılık, hijyen ve sanitasyon, ev mefruşatı, el sanatları, aşçı yardımcılığı, el nakışı, makine nakışı ve bahçıvanlık kursiyerlerine sertifika verildi


BOLU (A.A) - Boluda okuma yazma, bilgisayar okuryazarlığı, arıcılık, hijyen ve sanitasyon, ev mefruşatı, el sanatları, aşçı yardımcılığı, el nakışı, makine nakışı ve bahçıvanlık kursiyerlerine sertifika verildi.
     Kurs Bolu Belediyesi, İş-Kur, İzzet Baysal Eğitim Merkezi, Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince düzenlendi.
     Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, düzenlenen ve başarıyla devam eden kursların müşterek bir çalışma ile yürütüldüğü ifade etti.
     Farklı alanlarda kursların devam ettiğini vurgulayan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte verdiğimiz kurslarımız devam ediyor. Bu kurslara yoğun ilgi var. Önemli olan kaynaşmayı sağlamak. Bilgi birikimlerimizi karşılıklı olarak arttırmak diye konuştu.
     Kursları sosyalleşmeye ve insanların birbirini tanımasına katkıda bulunduğunu da sözlerine ekleyen Yılmaz, Fitnes salonumuz bitmek üzere. Orası bittiği zaman orada da inşallah kaynaşmaları sağlayacağız. Alışılmışın dışında şeyler yapıyoruz. Sizlere çok da sıkıntılar yaşatıyoruz ama artık yavaş yavaş düzelmeye başladığını hissediyorsunuz. Her geçen gün yaşanılabilir bir kent haline dönüşmeye çalışacağız şeklinde konuştu.
     Konuşmaların arından okuma yazma kursunu bitiren bir kursiyer hazırladığı konuşma metnini kürsüden okudu.
     Program sonunda kurslarda eğitmenlik yapan öğretmenlere teşekkür belgeleri verildi. Ardından kursiyerlere sertifikaları Vali Yardımcısı Ömer Eru ve Belediye Başkanı Yılmaz tarafından verildi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Boluda başarılı kursiyerlere sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER