Boluda dolandırıcılık iddiası

Boluda dolandırıcılık iddiası -Kopyaladıkları kredi kartlarıyla internet üzerinden 6 bin 500 liralık altın sipariş eden 2 şüpheli, gözaltına alındı


BOLU (A.A) - Kopyaladıkları kredi kartlarıyla internet üzerinden 6 bin 500 liralık altın sipariş eden 2 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.
     Boluda eşinin kullandığı kredi kartının limitinin dolması üzerine bankaya başvuran Süleyman Küçükala, aradığı banka görevlisinin söz konusu kredi kartından İstanbuldan alışveriş yapıldığını söylemesi üzerine polise başvurdu.
     Olayın bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükalanın kredi kartının sitesinden alışveriş yaptığı sırada kopyalandığını ve kopyalanan kartla İstanbuldan bir kuyumcudan 2 bin 500 lira değerinde altın sipariş edildiğini tespit etti.
     İstanbul Emniyet Müdürlüğüyle irtibata geçen ekipler, şüphelilerin, Ordudaki bir kişiye ait kredi kartıyla da aynı kuyumcunun internet üzerinden 4 bin liralık altın sipariş ettiğini ve altınları almak için geleceklerini belirledi.
     Bunun üzerine söz konusu kuyumcu dükkanında bekleyen polis ekipleri, sipariş ettikleri altınları almaya gelen Serkan K. ve Emrah Hyi gözaltına aldı.
     Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluda dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER