Bolu Valisi Özçimen, Gerede Deri İhtisası

Bolu Valisi Özçimen, Gerede Deri İhtisası OSByi ziyaret etti Özçimen, OSBnin sağlık bandındaki ağaçlandırma çalışmasına katıldı


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Gerede Deri İhtisassı organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek, OSBnin sağlık bandındaki ağaçlandırma çalışmasına katıldı.
     Gerede Kaymakamı Aslan Yurtu ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Özçimen, daha sonra Gerede Deri İhtisası Organize Sanayi Bölgesine gitti.
     Organize Sanayi Bölgesine yapılan ağaçlandırma çalışmasına katılan Özçimen, katılımcılarla birlikte fidan dikti.
    
     -Özçimen, altyapı şantiyesine gezdi-
    
     Ağaç dikiminin ardından Vali Özçimen ve beraberindekiler yapımı devam etmekte olan Gerede Deri İhtisası Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı şantiyesine geçti.
     Organize Sanayi Bölgesindeki yol, içme suyu, evsel-sülfürlü-kromlu atık su ve yağmursuyu inşaatı, kanalizasyon, drenaj yapımında bugüne kadar gelinen noktayı yerinde inceleyen Özçimen, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
     Gerede OSB Müteşebbis heyetinde yer alan Ali Sağol, toplam 131 hektarlık alanda çalışma yapıldığını belirterek, alt yapı ihalesinin Ağustostayapıldığını, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan ihaleyi alan firmanın 5 gün içerisinde işe başladığını ve gelinen süreçte yol yapımı ve arazi düzleme çalışmalarının süratle devam ettiğini söyledi.
     Gerede Deri Organize Sanayi Dernek Başkanı Selahattin Gürcan ise, Yıllardır Deri Sanayinin taşınması noktasındaki süreç alt yapı ihalesi ile resmen başladı. Bakanlığın yaptığı ihale kapsamında, Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yol, içme suyu, evsel - sülfürlü - kromlu atıksu ve yağmursuyu inşaatı, kanalizasyon, drenaj yapımı yapılacak alt yapı çalışmalarına yaklaşık 16 Milyon lira harcanacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından parsellerin üzerine fabrika inşaatlarının yapım süreci başlayacak dedi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Bolu Valisi Özçimen, Gerede Deri İhtisası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER