BOTAŞın şampiyon sporcuları Aldırmazı ziyaret etti

BOTAŞın şampiyon sporcuları Aldırmazı ziyaret etti


ADANA (A.A) - Aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çeken BOTAŞ Spor Kulübünün alt yapısındaki sporcu kızlar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     BOTAŞ Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ve antrenör Olcay Orak ile birlikte Zihni Aldırmazı ziyaret eden genç basketbolcular aldıkları kupa ve madalyaları da getirdiler.
     Aldırmaza kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Kutlu, BOTAŞ Spor Kulübü sadece ligde değil, okul takımlarında da çalışmalar yapıyor. Okul takımlarını oluşturduğumuz Final Okulları genç kızlarda, Gazi İlköğretim Okulu da yıldız kızlarda Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca kulüplerde küçük kızlarda Türkiye ikincisi, genç kızlarda da Türkiye üçüncüsü olduk. Adanada yetiştirdiğimiz sporcular, milli takımlara gidiyor ve başarılarını orada da sürdürüyor dedi.
     Aldırmaz da, sporla büyüyen biri olarak spor yapanlara her zaman destek olmaya çalıştığını söyledi.
     Gençlerin spor yaparak doğru bir yol izlediğini ifade eden Aldırmaz, Biz de spor yapanlara destek olmaya çalışıyoruz. Şimdi engelli ve engelsizlerin birlikte spor yapabilecekleri tesis yapma projemiz var. Sizler elde ettiğiniz başarılarla spor yapacaklara güzel bir model oluşturuyorsunuz. Bundan sonra da başarılı olacağınıza inanıyor, sizleri kutluyorum diye konuştu.
     Yeni spor salonları yapacaklarını anlatan Aldırmaz, daha sonra kendisini ziyarete gelen genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     BOTAŞ Sporlu genç kızların Zihni Aldırmaz ziyaretine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de katıldı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber BOTAŞın şampiyon sporcuları Aldırmazı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER