Boydaktan lise öğrencilerine moral yemeği

Boydaktan lise öğrencilerine moral yemeği


KAYSERİ (A.A) - Boydak Holding, pazar günü yapılacak YGS öncesi Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesindeki Yelkenoğlu ve Kılıçaslan Liseleri son sınıf öğrencilerini misafir etti.
     Holding binasında gerçekleşen programa Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ve Üst Yönetici Memduh Boydak, 280 öğrenci ile yemek yedi.
     Hacı Boydak, hem iş adamı hem de bir üniversite öğrencisi olarak sınav heyecanını çok iyi bildiğini ve YGS öncesi öğrencilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Öğrencilere arkadaşlarım diye hitap eden Hacı Boydak, şunları kaydetti:
     Başarılı olmanız için her fırsatı değerlendirmeniz gerekir. Geçen yıl kitlesel başarıda Türkiye 4üncüsü olduğunuzu öğrendim. Eğitimde Kayserinin adını bir kez daha duyurduğunuz için çok sevindim ama ben birinci olmanızı bekliyorum.
     Boydak Holding Üst Yöneticisi Memduh Boydak da hayatta başarıya ulaşmanın inanç, ümit, azim ve kararlılığa bağlı olduğunu vurguladı.
     Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ise Sizler çok şanslı öğrencilersiniz, sizlerle adeta arkadaş olan seçilmiş öğretmenleriniz var. Onların kıymetini iyi bilin diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, Hacı Boydaka şilt takdim etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Boydaktan lise öğrencilerine moral yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER