Bozüyükte 12 bin 905 öğrenci ders

Bozüyükte 12 bin 905 öğrenci ders başı yapacak


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 12 bin 905 öğrencinin ders başı yapacağını söyledi.
     Başıbüyük, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim öğretim yılında akademik olarak daha başarılı geçireceklerini belirterek, başarı elde edebilmek için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydetti.
     Öğretmen ve velilerin desteğiyle eğitim seviyesini daha ileri seviyelere çıkaracaklarını ifade eden Başıbüyük, şöyle konuştu:
     Bu yıl 12 bin 905 öğrencinin ders başı yapacak. Tabiri caizse bütün okulların tomografisini çektik. Hangi branşlarda daha iyiyiz, hangi branşlarda eksiklerimiz var, bunların hepsini tek tek tespit ettik ve bunlara yönelik önümüzdeki günlerde çalışmalar yapacağız. Eğitim uzun soluklu ve süreci uzun olan bir iştir. Bu anlamda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin bir araya gelerek ortak bir kanaat ve sinerji oluşturması çok önemli. Dolayısıyla velilerimizden, çocuklar yaz döneminden çıktıkları için rehavet içinde olabilirler. O nedenle öğrencilerin şimdiden uyku düzenlerini ayarlamalarını, kıyafetlerini almalarını ve derse hazır bir şekilde okula gelmeleri rica ediyoruz. Velilerden yeni eğitim öğretim yılı içerisinde bizlere yardımcı olmalarını ve öğretmen arkadaşlarımıza sürekli moral vermelerini çok önemsiyoruz.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükte 12 bin 905 öğrenci ders Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER