Bozüyükte kar temizleme çalışması

Bozüyükte kar temizleme çalışması -Belediye ekipleri, kentte kar birikintilerini temizledi


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde kar temizleme çalışması yapıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri tarafından yoğun kar yağışının dinmesinin ardından kar temizleme çalışmalarına başlandığı bildirildi.
     Ekiplerin sabah erken saatlerinde göreve başlayarak ilk olarak hastane yolu, dolmuş yolu gibi ana ulaşım yollarında çalışmalarını sürdürüp ulaşımın aksamasına izin vermediği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
     Gece boyunca nöbet tutan ekipler yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelebilecek buzlanmaya karşı hastane yolları ile şikayet gelen meyilli yollarda tuzlama çalışmaları devam etti. Karla kaplı yollar greyderle açılarak trafiğin kar yağışından olumsuz etkilenmesi önlendi. Sabah saatlerinde yine açılan yollarda buzlanmaya karşı yapılan tuzlama çalışmalarına devam edildi. Vatandaşların okul ve iş yerlerine ulaşmalarında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması amacıyla yoğun olarak kullanılan tüm ana yollar ve dolmuş güzergahları sabaha hazır hale getirildi.
     Açıklamada, sabah erken saatlerden itibaren kesilen kar yağışının ardından vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana cadde ve kaldırımlarda elle kar temizleme çalışması yapıldığı duyuruldu.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükte kar temizleme çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER