Bozüyükte sınav takvimi

Bozüyükte sınav takvimi -İlçede, 12 Mayıs pazar günü Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları direksiyon sınavı, 11-12 Mayısta da Açık Öğretim Lisesi sınavları yapılacak


BİLECİK (A.A) - İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Bozüyük ilçesinde 12 Mayıs pazar günü Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları direksiyon sınavı, 11-12 Mayısta da Açık Öğretim Lisesi sınavlarının yapılacağını bildirdi.
     Başıbüyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları direksiyon sınavına 148 sürücü adayının katılacağını belirtti.
     Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavında, fotoğraflı olarak herhangi bir sınav belgesi ibraz edemeyen adayların, sınava kesinlikle alınmayacağını ifade eden Başıbüyük, şöyle konuştu:
     "Hafta sonu, 4 oturum halinde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavı öncesi, sınava girecek öğrencilerin, nüfus cüzdanlarında fotoğraf yoksa, Nüfus Müdürlüğünden kimliklerini yenilemeleri ya da sınava gelirken yanlarında fotoğraflı sınav giriş belgesi veya fotoğraflı öğrenci kimlik kartı getirmeleri gerekiyor. Sınav güvenliği için, sınava girerken fotoğraflı bir sınav belgesi ibraz edemeyen adaylar, kesinlikle sınava alınmayacak. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları için uyarılara dikkat etmeleri, sınava girerken yanlarında cep telefonu ve çağrı cihazı gibi elektronik cihazları getirmemeleri lazım."
     Başıbüyük, Açık Öğretim Lisesi sınavlarının, Atatürk İlkokulu, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda yapılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükte sınav takvimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER