Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyükte minik öğrencilere, yangın tatbikatı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi İtfaiyesi tarafından Bozüyük Anaokulunda yangın tatbikatı yapıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, itfaiye müdürlüğü tarafından okul bahçesinde yapılan tatbikata minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte katıldı.
     Sabahtan ve öğleden sonra olmak üzere iki gurup halinde yapılan yangın tatbikatında, okulun tüm öğrencileri yangın konusunda bilgilendirildi ve uygulamalı olarak yangın söndürme eğitimi verildi.
     Minikler yangın eğitiminde öncelikle itfaiye teşkilatı ve görevleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Daha sonra öğrencilere yangın öncesi, yangın anı ve yangın sonrası yapılması gerekenler anlatılarak uygulamalı olarak yangın söndürme eğitimi verildi.
    
     -Belediye Başkanı Berberoğlundan Tuğgeneral Koça ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, bir süre önce Bilecikte göreve başlayan 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koçu ziyaret etti.
     Tuğgeneral Koç, Başkan Berberoğluna ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini sundu. Berberoğlu da Tuğgeneral Koça, Bozüyük ve belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     Berberoğlu, ziyaretin sonunda Koça, görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak başarı dileklerini iletti.
    
     -Bozüyüklü çiftçiler, hayvan hırsızlığı konusunda uyarıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Nihal Altıntaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çiftçileri uyarma çalışmalarını artırdıklarını bildirdi.
     Altıntaş AA muhabirine yaptığı açıklamada, basın yoluyla uyarılarını tekrarladıklarını belirterek, besi yerlerini tek tek gezdiklerini, çiftçilerin gerekli önlemleri alması konusunda bilgilendirdiklerini kaydetti.
     Hırsızlık olaylarına karşı, cüzi miktarlar harcanarak çeşitli tedbirler alınabileceğini, bu tür tedbirleri alıp faydasını gören birçok çiftçinin tespit edildiğini belirten Altıntaş, vatandaşların çevredeki şüpheli kişi ve araçları gördüklerinde, emniyet görevlilerine ihbar etmelerini de hatırlatmak istediğini ifade etti.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER