BÜde Bir Sen Eksiktin adlı tiyatro

BÜde Bir Sen Eksiktin adlı tiyatro oyunu sahnelendi


YOZGAT (A.A) - Tiyatro Sürmeli tarafından sahnelenen Bir Sen Eksiktin adlı oyun, Bozok Üniversitesinde (BÜ) tiyatro sevenlerle buluştu.
     Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde sergilenen oyunu Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, eşi Demet Uçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, akademik ve idari personel ile öğrenciler izledi.
     Uçar, burada yaptığı konuşmada, oyunu izlemekten büyük keyif aldıklarını belirterek Gençlerimize fırsat tanındığında ne kadar güzel işler başarabiliyorlar onu görmüş olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu
     Öğrenci kulüplerinin aktif olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Uçar, öğrencilerimizin kendilerini ifade etmeleri bakımından bu tür sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin destekçisi olduklarını kaydetti.
     Tiyatro Sürmeli Genel Sanat Yönetmeni Soner Tumgan ise sanatseverlerin beklentilerinin karşılığını bulacağı eserler üretmeye çalıştıklarını söyledi.
     Öldüğünü sandığı karısından sonra ikinci evliliğini yapan Şinasi Beyin eski karısının tekrar ortaya çıkmasıyla başından geçen komik olayları konu alan oyun, izleyicilerden beğeni aldı.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber BÜde Bir Sen Eksiktin adlı tiyatro Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER