Bucasporun play

Bucasporun play-off inadı -PTT 1. Ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 3-1 mağlup eden sarı-lacivertli ekip, son 7 haftaya ilk 6 içinde girmeyi başardı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde 1-0 geriye düştüğü müsabakada Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 3-1 mağlup eden Bucaspor, 27. haftayı 40 puanla tamamladı.
     Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle 27. haftayı ilk 6 takım içinde bitirmeyi garantiledi. Gelecek hafta ilk 6 hesapları yapan Adana Demirspora konuk olacak Bucaspor, sonraki 3 hafta ise düşmeme mücadelesi yapan TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe (D) ve Samsunsporla karşılaşacak.
     Sarı-lacivertli ekip son 3 haftada ise Boluspor (D), Çaykur Rizespor ve Denizlispor (D) karşısında puan arayacak.
    
     -En az gol yiyen ikinci ekip-
    
     Bucaspor, 27. hafta itibarıyla kalesinde gördüğü 21 golle Manisaspordan (19) sonra en az gol yiyen ekip oldu.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında kendi kalesine gol atan Mehmet Batdal, sarı-lacivertlilerde Efe Özarslandan sonra bu şanssızlığı yaşayan ikinci isim oldu. Mehmet Batdal, daha önce 1. Ligde 17 Ocak 2010da oynanan Kocaelispor-Bucaspor maçında aynı şanssızlığı yaşamıştı.
    
     -Geriden gelip kazandı-
    
     Bu sezon 12. kez bir maçta kalesinde ilk golü gören Bucaspor, bu karşılaşmalarda ikinci galibiyetini aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından önce 1-0 geriye düştüğü müsabakalarda 1461 Trabzonu 3-2 mağlup eden, Manisasporla 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, diğer 9 maçta ise sahadan mağlup ayrılmıştı.
     Bu sezon 4-0 kazandıkları Adanaspor maçı haricinde her maçta kart gören Bucasporlu oyuncular, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kart görmeden tamamladı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER