Büfeciden sigara ve alkolle karşı levhalı

Büfeciden sigara ve alkolle karşı levhalı uyarı -Düzcede 43 yıllık büfe sahibi Elvan Sezer, iş yerine astığı uyarıcı levhalarla müşterilerini sigara ve alkole karşı uyarıyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Düzcede 43 yıllık büfe sahibi Elvan Sezer, iş yerine astığı uyarıcı levhalarla müşterilerini sigara ve alkole karşı uyarıyor.
     Düzce-Akçakoca D-655 karayolu üzerinde büfe işleten 67 yaşındaki Sezer, müşterilerinin sigara ve alkol tüketimini azaltmaları amacıyla iş yerine Ölümle evliyim, yaşamaya sözüm var, çünkü sigara içmiyorum ve Sevgili dostum, içki içmeden önce içki kültürünü öğren ki eşin beysiz, çocukların babasız kalmasın yazılı uyarıcı levhalar astırdı.
     AA muhabirine açıklama yapan Sezer, babasından kalan vasiyetin kendisini bu işe sürüklediğini anlattı.
     Hayatta her zaman örnek insan olmaya çalıştığını vurgulayan Sezer, Öyle bir hizmet yaptım ki her şeyiyle insanlara ibret oluyor. Bu levhalardan çok etkilenen insan var. Bundan onur duyuyorum. Burada iyi bir hizmet yaptığım an, dünyalar benim oluyor dedi.
     Sezer, fazla içki almak isteyen müşterilerini daima uyardığını belirten Sezer, ısrar etmesi durumunda ikna etmeye çalıştığını söyledi.
    
     -15-20 bin müşteri teşekkür etmek için geldi-
    
     Müşterilerinden her zaman olumlu tepki aldığına işaret eden Sezer, şunları kaydetti:
     En az 15-20 bin kişi iş yerime gelerek teşekkür etti. Bir gün yine dükkanıma 4 delikanlı geldi. Fazlaca içki istediler. Dedim ki çocuklara, Hayır. Size 4 tane bira vereceğim. Onun da parasını almayacağım. Çünkü siz efkar dağıtmazsınız, bir yerleri dağıtırsınız dedim. Aradan 15 gün geçtikten sonra çocuklar iş yerime gelerek, O gün siz bize onları verseydiniz, biz bir yerleri yakıp yıkardık. Size minnet borcumuz var dediler.
     Sezer, sigara ve alkole karşı olmadığını, sadece az tüketilmesinden yana olduğunu da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büfeciden sigara ve alkolle karşı levhalı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER