Burdurda amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

Burdurda amatör spor kulüplerine malzeme yardımı


BURDUR (A.A) - Burdur İl Özel İdaresi tarafından alınan spor malzemeleri, kentteki amatör spor kulüplerinin temsilcilerine teslim edildi.
     Burdurdaki bir otelde düzenlenen törende, Burdur İl Özel İdaresince alınan yaklaşık 10 bin TL değerindeki krampon, forma, şort, eldiven ve futbol topu gibi malzemeler, kentte faaliyet gösteren 11 amatör spor kulübünün başkanlarına verildi.
     Törende konuşan Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, imkanları ölçüsünde spor malzemeleri alarak amatör sporculara destek verdiklerini söyledi. Amatör sporların daha fazla sporcuya ulaşabildiğine işaret eden Vali Yılmaz, Amacımız sporcularımızın mümkün olduğu kadar iyi ortamlarda spor yapmalarını sağlamak. Ayrıca bölgesel yarışmalardan ulusal yarışmalara, uluslararası yarışmalara uzanacak şekilde en alt kademeyi güçlü tutmak durumundayız. O yüzden emek sarf ediyoruz diye konuştu.
     Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Burdur İl Başkanı Nuri Yıldırım ise hedeflerinin spor kulüplerine malzeme, eğitim ve tesis gibi birçok konuda katkı sağlamak ve spor yapma imkanı sunmak olduğunu kaydetti.
     Bu konuda yıllardır çalışma yaptıklarını anlatan Yıldırım, Ne kadar spor malzemesi olursa, imkanlar ne kadar fazla olursa, sporcularımızda o kadar başarılı olur diye konuştu.
     Törende ayrıca 2011-2012 yılında dereceye giren spor kulüplerine kupa verildi.
     Törene Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, bazı ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda amatör spor kulüplerine malzeme yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER