Burdurda bayramlaşma töreni

Burdurda bayramlaşma töreni


BURDUR (A.A) - Burdurda Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
     İstasyon Park Çay Bahçesinde düzenlenen törene Burdur Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hami Yıldırım, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Garnizon Komutanı Albay Ümit Saltaş, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
     Törende konuşan Vali Vekili Özgödek, bir Ramazan Bayramını daha huzur, dostluk, barış, kardeşlik duyguları içinde idrak ettiklerini söyledi.
     Gelecek yıllarda da bayramları aynı mutluluk ve huzur içinde geçirme temennisinde bulunan Özgödek, Bayramlarda hastalar, büyükler ve çocukların ziyaret edilmesi gerekiyor. Bunu da inşallah gerçekleştiririz. İnşallah bundan sonraki bayramlara huzur barış içinde ulaşmamızı nasip eder Rabbimiz. Tüm Burdurluların bayramını kutluyorum dedi.
     Daha sonra Özgödek ve beraberindekiler, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda bayramlaşma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER