Burdurda genç ve küçük kızlar voleybol

Burdurda genç ve küçük kızlar voleybol ligleri başladı


BURDUR (A.A) - Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen genç kızlar ve küçük kızlar voleybol ligleri başladı.
     Voleybol il temsilcisi Resul Ay, yaptığı açıklamada, kulüplü genç kızlar ve küçük kızlar voleybol il birinciliği müsabakalarının başladığını söyledi.
     Voleybol sporunun elit bir spor olduğunu, bu nedenle aileler, öğretmenler ve idarecilerin öğrencileri teşvik etmeleri gerektiğini kaydeden Ay, Çünkü sporcu öğrenciler sosyaldir. Özellikle derslerinde olmak üzere her yerde başarılıdır. Biz de il temsilciliği olarak voleybol sporunun ülkemizde gelişmesi için gerekli olan çalışmaları yapıyoruz. Burdur olarak iyi yerlere geldiğimizi de söyleyebiliriz dedi.
     Bu arada iki grupta 4 takımın mücadele edeceği ligde kulüplü genç kızlar grubunda Karamanlı Spor Kulübü, Burdur Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Kulübü, Burdur Halk Eğitim Spor Kulübü ve USO Anadolu Lisesi Spor Kulübü yer alıyor. Küçük kızlar grubunda ise Gençlik ve Spor Kulübü, Suna Uzal Spor Kulübü-A, Suna Uzal Spor Kulübü-B ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü mücadele edecek.
     İlk müsabakalarda Burdur Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Kulübü, Karamanlı Spor Kulübünü 3-1 yendi.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda genç ve küçük kızlar voleybol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER