Burdur Belediye Başkanı, Akkaya:

Burdur Belediye Başkanı, Akkaya: -İyi yetişmiş bir nesil, Türkiyenin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiyenin yolu da eğitimden geçmektedir


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İyi yetişmiş bir nesil, Türkiyenin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiyenin yolu da eğitimden geçmektedir dedi.
     Başkan Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere toplumun tüm kesiminin yaşadığını bildirdi.
     Çocukların çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğunu vurgulayan Akkaya, çocukların ve gençlerin alacağı eğitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanatın, güçlü nesillerin yetiştirilebilmesi yönünden büyük önem taşıdığını kaydetti.
     Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temelini yetişmiş insan gücünün olduğunu kaydeden Akkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Genç ve dinamik ülke nüfusuna iyi bir eğitim imkanı sağlandığı takdirde, Türkiyenin güçlü bir ülke olmasının önünde hiçbir engel kalmaz. İyi yetişmiş bir nesil, Türkiyenin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiyenin yolu da eğitimden geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürkün gösterdiği yolda güvenli adımlarla ilerleyen Türk milletinin, eğitim alanındaki her çabanın destekçisi olacağına inanıyorum. 2012-2013 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Belediye Başkanı, Akkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER