Burdur Sağlık Müdürü Uz. Dr. Şenbayram:

Burdur Sağlık Müdürü Uz. Dr. Şenbayram: -Geçen yıl yaptığımız en önemli iş, teşkilat içinde birlik ve beraberliğimizi sağlamak oldu


BURDUR (A.A) - Burdur Sağlık Müdürü Uz. Dr. Sırrı Şenbayram, geçen yıl yaptıkları en önemli işin teşkilat içinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.
     Şenbayram, bir otelde düzenlenen 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmada, geçen yıl kendilerine 4 temel hedef belirlediklerini kaydetti.
     Bu hedeflerin Eldeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, Burdurda sağlığa marka değer katmak, Ulusal ve uluslararası alanda ses getirmek ve Kurumlar arasında işbirliği olduğunu anlatan Şenbayram, Geçen yıl birçok kurumla ortaklaşa iş yaptık. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını hayata geçirdik. Ülkede ses getirmek anlamında sağlık alanında önemli işler yapıldı. Bizleri en çok mutlu eden birçok ilden ve özel kuruluştan bizimle ortaklaşa iş yapabilmek için bir takım talepler geldi. Ama geçen yıl yaptığımız en önemli iş, teşkilat içinde birlik ve beraberliğimizi sağlamak oldu dedi.
     Şenbayram, çeşitli nedenlerle kurumda bir kopukluk ve motivasyonsuzluk bulunduğunu, bu durumun büyük ölçüde aşıldığını kaydetti.
     Yapılan çalışmalarla 112 hizmetlerini yeniden ele alarak, Türkiyenin en iyi 112si olma hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Şenbayram, şöyle konuştu:
     Hastanelerimizde modernizasyon çalışması yapıldı ve yeni Burdur Devlet Hastanesi ile ilgili önemli adımlar atıldı. Bunun dışında birçok projeye imza attık. Bunlar Türkiyede hatta dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan projelerdi. Denetlemelere çok ağırlık verdik. Bu denetlenmeleri korkusuzca yaptık. Ama bunu yaparken baskıcı bir politika izlemedik. Sadece hataları bulmadık, işini iyi yapanlara ödül verdik. Yanlışı olanlara öğretmeye çalıştık. Sağlık Bakanlığı ile kopukluk vardı, çok iyi ilişkiler kurduk. Göreve geldiğimizde hastanemizin mali tablosunda ciddi sıkıntılar vardı. Şu anda mali tablo açısından örnek olarak gösteriliyoruz.
     Konuşmanın ardından Burdur Sağlık Müdürlüğünün geçen yıl gerçekleştirdiği çalışmaların anlatıldığı bir sunum yapıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Sağlık Müdürü Uz. Dr. Şenbayram: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER