Burhaniyede icralık olan kişinin avukatı dövdüğü

Burhaniyede icralık olan kişinin avukatı dövdüğü iddiası


BALIKESİR (A.A) - Burhaniyede bir kişi, hakkında başlatılan icranın takibini yapan avukatı bürosunda dövdüğü iddia edildi.
     Buna göre, Burhaniyede bir sitenin avukatlığını yapan Kerem Şengider, site yönetiminin isteği doğrultusunda aidatları ödemediği gerekçesiyle bazı kişiler hakkında icra takibi başlattı.
     Hakkında icra takibi başlatılan Mulla Y. ve beraberindeki 5 kişi, ofisine gittikleri avukat Şengider ve sekreteri Firuze Huyluyu darbetti.
     İhbar üzerine polis ekipleri, Mulla Yyi gözaltına alındı. Genç avukat, 3 gün iş göremez raporu aldı, saldırıda bulunan kişilerden şikayetçi oldu.
     Şengider, emniyette, üç hafta önce tehdit telefonları ve mesajları aldığını, bu konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.
     Yapılan saldırının duyulmasının ardından Burhaniyeye gelen Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı ve yönetim kurulu üyesi avukatlar meslektaşına geçmiş olsun dileğinde bulundu, saldırıyı kınadı.
     Avukatların bu tür olaylarda sık sık saldırıya uğradığını ifade eden Meyvacı, adaletin gereken cezayı vereceğine inandıklarını söyledi.
     Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Burhaniye / Cem Şan
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Burhaniyede icralık olan kişinin avukatı dövdüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER