Burhaniye Şehirlerarası Otobüs Terminali 300 günde

Burhaniye Şehirlerarası Otobüs Terminali 300 günde tamamlanacak


BALIKESİR (A.A) - Burhaniye ilçesinde, temeli atılan Şehirlerarası Otobüs Terminali, 300 günde tamamlanacak.
     Belediye Başkanı Fikret Akova, otobüs terminalinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, kamu kuruluşlarına borcu bulunmayan ender belediyelerden biri olduklarını söyledi.
     Burhaniye her geçen gün çağdaş bir kent olma yolunda ilerliyor diyen Akova, ilçe halkının çağdaş ve modern bir kentte yaşamalarını sağlamak amacıyla çok sayıda projeyi hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Akova, şunları kaydetti:
     Burhaniye Belediyesinin hiçbir kamu kuruluşuna borcu bulunmuyor. İller Bankası, her türlü projemizde bizim destekçimiz ve yanımızda görüyoruz. Belediyemiz, biyolojik arıtma tesisinden doğan kredi borcunu ödeyerek, kredibilitesi artmış, her bankadan rahatça kendi adına gayrimenkul karşılığında kredi alabilecek seviyeye gelmiştir. Hizmet süremiz içerisinde mali disiplini getirdik. Disiplin olmayan işte başarının olması mümkün değildir.
     İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Mustafa Bayram da Burhaniye Belediyesinin İller Bankasıyla olan ilişkilerine dikkat çekerek, ilçede güzel işler yaptıklarını ve belediyenin projelerine destek vermeye çalıştıklarını söyledi.
     Akova, daha sonra İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, İller Bankası Bursa Bölge Müdürü Mustafa Bayram ve diğer yetkililer ile yeni terminalin temeline ilk harcı koydu.
     Burhaniye Şehirlerarası Otobüs Terminalinin 1 milyon 960 bin liraya mal olması ve 300 günde tamamlanması planlanıyor.
    
     Muhabir: Hakan Firik/Ramazan Demir
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Burhaniye Şehirlerarası Otobüs Terminali 300 günde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER