Bürokratlardan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Şimşeke

Bürokratlardan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Şimşeke ziyaret


KONYA (A.A) - Konyada bulunan kamu kurumlarının müdürleri, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşeke hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Saltuk Demir, Meteoroloji 8. Bölge Müdürü Erol Aydın, Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı, TÜİK Konya Bölge Müdürü Nurettin Kaya, Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Tugay Kaya, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lokman Ceylan ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Celal Emiroğlu, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşeki makamında ziyaret etti.
     Lütfi Şimşek ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten daire müdürleri, MÜSİAD Konya Şubesinin şehir için önemli çalışmalarda bulunduğunu söyledi.
     Kurum müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek de MÜSİAD Konya Şubesi olarak bu zamana kadar Konyanın meseleleri ve problemlerinde yapıcı roller üstlendiklerini söyledi.
     Bundan sonrada yeni projelerle ve fikirlerle şehrin geleceği için üzerine düşeni yapacaklarını dile getiren Şimşek, kamu kurumlarının ahenk içerisinde olmasının önemine de değindi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Bürokratlardan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Şimşeke Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER