Bursada trafik kazası: 2 ölü, 8

Bursada trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı -Şehir merkezinde iki otomobil ile bir otobüsün karıştığı kazada araçlarda sıkışan yaralılar, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarıldı


BURSA (A.A) - Bursada, iki otomobil ile bir otobüsün karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
     Ümit Kayanın (30) kullandığı 16 AK 707 plakalı otomobil, Çekirge Caddesi Beşikçiler Kavşağında, geçmeye çalıştığı Oktay Karpat (27) yönetimindeki 16 ER 456 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra karşı yönden gelen Bursa Büyükşehir Belediyesine ait işçi taşıyan Mustafa Altınkaya (50) idaresindeki 16 BUV 56 plakalı otobüsün altına girdi.
     Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ümit Kaya ile yanındaki Serdal Öcal (32), diğer otomobildeki sürücü Oktay Karpat, Özge Dağlıoğlu (32), Erhan Ayaz (28), Yasemin Ayaz (32), otobüs sürücüsü Mustafa Altınkaya ve otobüsteki Fatih Demirel (45), Mustafa Diler (42), Tufan Çetkinkaya (38) yaralandı.
     Kazada otomobillerde sıkışan yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu araçlardan çıkartıldı.
     Çekirge ve Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ümit Kaya ile arkadaşı Serdal Öcal hayatını kaybetti.
     Yaralılardan, Oktay Karpat, Özge Dağlıoğlu, Erhan Ayaz ve Yasemin Ayazın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, otobüsteki yaralıların ise kazadan sıyrıklarla kurtulduğu öğrenildi.
     Bu arada kazaya karışan otomobil sürücülerinin yarış yaptıkları, aşırı hızlı olan otomobillerden birinin diğerini geçmek istediği sırada kazanın meydana geldiği öne sürüldü.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada trafik kazası: 2 ölü, 8 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER