Bursadaki trafik kazası

Bursadaki trafik kazası -2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kaza, MOBESE kameralarına da yansıdı (Görüntülü)


BURSA (A.A) - Bursada, 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazaMOBESE kameralarına yansıdı.
     Çekirge Caddesi Beşikçiler Kavşağında iki otomobil ile bir otobüsün karıştığı kazaya ilişkin MOBESE kayıtlarda, yarış yaptıkları iddia edilen otomobillerden biri hızla kameranın açısına giriyor. Bu otomobil hızla şerit değiştirirken kameranın görüş açısından çıkarak otobüse çarpıyor.
     Araçların çarpışma anı, kameraların kadrajının dışında kalırken, kazanın hemen sonrasında yaşananlar ve sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesi görüntülere yansıyor.
     Ümit Kayanın (30) kullandığı 16 AK 707 plakalı otomobil, Çekirge Caddesi Beşikçiler Kavşağında, geçmeye çalıştığı Oktay Karpat (27) yönetimindeki 16 ER 456 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra karşı yönden gelen Bursa Büyükşehir Belediyesine ait işçi taşıyan Mustafa Altınkaya (50) idaresindeki 16 BUV 56 plakalı otobüsün altına girmişti.
     Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ümit Kaya ile yanındaki Serdal Öcal (32), diğer otomobildeki sürücü Oktay Karpat, Özge Dağlıoğlu (32), Erhan Ayaz (28), Yasemin Ayaz (32), otobüs sürücüsü Mustafa Altınkaya ve otobüsteki Fatih Demirel (45), Mustafa Diler (42), Tufan Çetinkaya (38) yaralanmış; Çekirge ve Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılan Ümit Kaya ile arkadaşı Serdal Öcal hayatını kaybetmişti.
     Kazaya karışan otomobil sürücülerinin yarış yaptıkları, aşırı hızlı olan otomobillerden birinin diğerini geçmek istediği sırada kazanın meydana geldiği öne sürülmüştü.
    
     Muhabir: Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER