Bursa Ticaret Borsasına 40 yıl sonra

Bursa Ticaret Borsasına 40 yıl sonra yeni başkan -Matlı, Aydının 40 yıl süren başkanlığı sonrası yapılan seçimde, 14 meclis üyesinin oylarını alarak bu göreve getirildi


BURSA (A.A) - Bursa Ticaret Borsasında (BTB), Özer Matlının, meclis üyelerinin tamamının oylarını alarak başkanlığa seçilmesiyle Rıza Aydının 40 yıl süren görevi sona erdi.
     Borsada, 7 Mayısta yapılan seçimlerde belirlenen 14 meclis üyesi, yönetim ve disiplin kurulları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurul delegelerini belirledi.
     Tek listeyle gidilen seçimlerde, 14 meclis üyesinin tamamının oyunu alan Matlı, başkanlığa getirildi. Yönetim kurulu üyeliklerine İbrahim Özhan, Hikmet Bosut, Tolga Çevikel ve Abdi Avcı, meclis başkanlığına da Mehmet Aydın seçildi.
     Matlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerin tamamlandığını ve artık üyelerle kente karşı sorumluluklarının başladığını söyledi.
     Seçimlerden önce üye ziyaretlerinde anlattıkları hedefleri gerçekleştirmenin zamanının geldiğini vurgulayan Matlı, şöyle konuştu:
     "Biz dün anlattık, üyeler bizi netleştirdi. Yarın bizim onlara icraatlarımız ve yeni vizyonumuzla sorumluluğumuz başlıyor. Bundan sonra inşallah Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer sivil toplum örgütleriyle Bursa için çok şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bursa inşallah her alanda hak ettiği yere gelecek temsil kabiliyetine kavuşmuş olur."
     Matlı ile diğer yöneticiler, seçimlerin ardından borsa binası çevresinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursa Ticaret Borsasına 40 yıl sonra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER