Bursa Valisi Harputa Yılın En İyi

Bursa Valisi Harputa Yılın En İyi Turizm Valisi ödülü -Çoğunluğu Avrupa ve Rus turizm çalışanlarının oylarıyla belirlenen ödüle Bursa Valisi Harput layık görüldü


BURSA (A.A) - Çoğunluğu Avrupa ve Rus turizm çalışanlarının oylarıyla belirlenen Yılın En İyi Turizm Valisi ödülüne, Bursa Valisi Şahabettin Harputun layık görüldüğü bildirildi.
     Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, yabancı basın ve turizm sektörünün merakla takip ettiği Tourexpi Destination Managament Awards ödüllerinin her yıl olduğu gibi yine Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarında sahiplerine takdim edileceği belirtildi.
     Bu ödüllerin 6 ayrı kriterde Türk turizminin gelişimine hizmet eden vali, belediye başkanı, otel sahibi, otel yöneticisi, turizm acentesi, sivil toplum örgütü, turizm projesi, turizm kurumu ve özel ödül olmak üzere çeşitli kategorilerde takdim edileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bursa ilinin dünyada tanınması için üstün tanıtma faaliyetlerine imza atan Vali Şahabettin Harput, Bursanın termal ve kaplıca potansiyelini de büyük bir çaba ile dünyanın önde gelen turizm yatırımcılarına tanıttı. Dünyanın önemli turizm kongre ve fuarlarının Bursada gerçekleştirilmesi için yoğun çalışmalar yapan Vali Harput, Bursanın bir destinasyon olarak devamlı kamu oyunun olumlu yönde gündemine getirilmesini sağladı. Vali Harput, geleceğe yönelik Ortadoğu ve özellikle Arap pazarlarında Bursanın ve Bursa markasının başarı ile pazarlanması için yoğun kişisel çaba sarf etti. Daha önceleri küresel turizm piyasasında adı fazla duyulmayan Bursa, Vali Harput sayesinde uluslararası turizm yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi. Özellikle Avrupa basını tarafından dikkatle takip edilen ödül töreni bu yıl yine Almanyanın başkenti Berlinde düzenlenecek Uluslararası Turizm Borsası (ITB) etkinliği çerçevesinde 6 Mart 2013 tarihinde saat 16.30da ödülü kendisine sunulacaktır.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursa Valisi Harputa Yılın En İyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER