Bursagazdan Memnuniyet Ölçümleme Projesi

Bursagazdan Memnuniyet Ölçümleme Projesi


BURSA (A.A) - Bursagazın, Memnuniyet Ölçümleme Projesi çerçevesinde anket çalışmalarına yarından itibaren başlayacağı bildirildi.
     Bursagazdan yapılan yazılı açıklamaya göre, evsel, sanayi müşteri memnuniyeti ve toplumsal fayda araştırmalarının yer aldığı projede Bursagaz, bu sene bir ilke imza atıp kendi anket uygulama yazılımını geliştirerek yeni bir anket yönetim metodolojisi oluşturdu.
     Örneklem kümesi rastlantısal olarak seçilen anket uygulamasında, her ilçeden ve her mahalleden müşteriler ile görüşülerek elde edilen sonuçlar ışığında oluşturulacak eylem planları ile iyileştirme projeleri geliştirilecek.
     Bursagaz Yönetim Sistemleri Birim Yöneticisi Tuğçe Balarısı, yaklaşık 7 yıldır aktif olarak anket yönetim süreci içerisinde yer aldıklarını ve burada elde ettikleri tecrübeleri hem iş ortaklarıyla hem de kıyas çalışması için Bursagaza başvuran firmalar ile paylaştıklarını belirtti.
     Balarısı, anket yönetmenin son derece özen gerektiren bir süreç olduğunu, örneklem seçiminden, raporlama sürecine kadar uzun bir akış içerisinde sarmal bir yapıya sahip bir sistemi yönetmenin tecrübe gerektirdiğini ifade ederek, oluşturdukları soru arşiviyle bugüne kadar dağıtım sektöründe pek çok kuruluşun önünü açarak kuruluşların gelişimlerine katkıda bulunduklarını ve bu yönde örnek bir şirket olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
     Anket çalışmasının 1 Ağustos tarihinde başlayarak yaklaşık 1,5 aylık bir sürede tamamlanması bekleniyor.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursagazdan Memnuniyet Ölçümleme Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER