Bursaspor Futbol Okulu yaz dönemi başladı

Bursaspor Futbol Okulu yaz dönemi başladı


BURSA (A.A) - Bursaspor Futbol Okulu yaz dönemi başladı.
     Bursasporun resmi internet sitesinde yer alan habere göre, yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı yaz dönemi futbol okulunun açılışı Merinos Stadyumunda yapıldı.
     Açılışa katılan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Şentürk Turan, velilerin Bursasporu tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, Bursaspor Futbol Okulunu tercih edenlerin her geçen gün biraz daha arttığını söyledi.
     Futbol okuluna olan talebin artmasının Bursasporun alt yapısının Türkiye çapında başarılara imza atmasından kaynakladığını bildiren Turan, Bu da Bursasporu ilgi odağı haline getiriyor. Biz de burada çocuklarımıza gerekli futbol eğitimini vererek alt yapımıza önemli sporcular kazandırıyoruz. Bu çocuklarımızın yaz dönemimde alacağı eğitimlerle kış okulumuza seçip daha sonra alt yapımıza gelecek arkadaşlarımızı tespit edeceğiz. Geri kalan çocuklarımızın eğitimlerini kış okullarında sürdürerek daha sonraki dönemlerde yine alt yapımıza sağlayacağız diye konuştu.
     Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise yeni dönemin başlamasının heyecanını yaşadıklarını belirtti. Bursaspora yeni yetenekler bulma adına bu çalışmaları yaptıklarını söyleyen Cenkçiler, Hedefimiz iyi insan, sağlıklı birey ve iyi bir Bursasporlu yetiştirmek. Bugün 500 öğrencimiz var ve hala talepler geliyor. İkinci dönem kayıtlarımız da başladı. Bir şeyler verebiliyorsak ne mutlu bize dedi.
     Futbol okulunda genel koordinatör Hakan Cenkçiler öncülüğünde 9 antrenör, genç sporculara futbolun temel bilgilerini öğretiyor. 3 ay sürecek olan yaz döneminde hafta içi her gün gruplar halinde çalışmalar yapılacak.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspor Futbol Okulu yaz dönemi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER