Bursaspor

Bursaspor-Eskişehirspor maçının ertelenmesi -Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün: "Böyle günlerde bütün kulüpler birbirine destek olmalıdır"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, 12 Mayısta deplasmanda yapacakları Bursaspor maçının, yeşil-beyazlı kulübün başkanı İbrahim Yazıcının vefatı nedeniyle 13 Mayıs Pazartesi gününe ertelenmesine ilişkin "Böyle günlerde bütün kulüpler birbirine destek olmalıdır" dedi.
     Tüzün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yazıcının önemli ve saygıdeğer bir futbol adamı olduğunu belirterek, onun vefatının Türk futbolunu derinden üzdüğünü kaydetti.
     Yazıcının vefatıyla Bursaspor Kulübünün 12 Mayısta Eskişehirspor ile yapacağı maçın ileri tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunduğunu ifade eden Tüzün, "Bursasporun bu teklifini kabul ettik. Yayıncı kuruluşun da bu ertelemeyi kabul etmesi üzerine maçın, 13 Mayısta oynanması kararlaştırıldı. Bugün, bize yazı ulaştı. Böyle günlerde bütün kulüplerin birbirine destek olması gerekiyor" diye konuştu.
     Bülent Yıldırımın yöneteceği maç pazartesi günü saat 20.00de yapılacak.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER