Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Keskin: -Atanın mirası olan tam bağımsızlığa, ilke ve devrimlerine sahip çıkmak, devletin birliği ve ulusun varlığı için yaşamsal önemdedi


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Niyazi Keskin, Atanın mirası olan tam bağımsızlığın, ilke ve devrimlerine sahip çıkmanın, devletin birliği ve ulusun varlığı için yaşamsal önemde olduğunu bildirdi.
     Keskin, Ulu Önder Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:
     Yurdumuzu işgal eden dünyanın en güçlü devletlerini yenmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşmanlarının bile saydığı büyük bir liderdir. Böyle büyük bir değere sahip olduğumuz için Türk Ulusu olarak şanslıyız. Milli ekonomiye, tarihimize, kültürümüze ve tüm değerlerimize sahip çıkmak Gazi Mustafa Kemalin yolunda olmak demektir.
     Yurdumuzun imarı ve kalkınması, halkımızın refah ve mutluluğu için yapmakta olduğumuz çalışmalarda yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar olacağını, eserlerini yaşatmak için çalışacağımızı içtenlikle ifade etmek istiyoruz. Türk ulusu bağımsızlık savaşının önderi, laik ve demokratik Cumhuriyetin kurucusu Atatürkü sonsuza kadar yaşatmayı sürdürecektir.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER