Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Arguvan ve Arapgir ilçelerinde de Atatürkü anma törenleri düzenlendi


MALATYA (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yılı dolayısıyla Arguvan ve Arapgir ilçelerinde de anma törenleri düzenlendi.
     Arguvan Kaymakamlığı önündeki törende, ilçe protokolü Atatürk Anıtına çelenk sundu. Atatürkün ebediyete intikal ettiği saat 09.05te sirenler çalışan törende, bayraklar yarıya indirildi. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşının okunduğu törenden sonra Arguvan Konferans Salonunda öğrenciler tarafında şiirler okundu ve Atatürkün anlatıldığı slayt gösterisi yapıldı.
     Törene, Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahit Sağdıç, İlçe Emniyet Amiri Doğan Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aladağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Resmi törenin ardından Arguvan CHP İlçe teşkilatı temsilcileri de Atatürk Anıtına çelenk sundu.
    
     -Arapgirdeki anma töreni-
    
     Arapgir Hükümet Konağı önündeki törende de Atatürk Anıtına sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile AK Parti, CHP ve MHPnin çelenkleri konuldu.
     Saat 09.05te saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunurken bayraklar yarıya indirildi.
     Törenin ardından anma programı Yatılı Bölge Okulu Çok Amaçlı Salonunda yapıldı.
     Atatürkün anlatıldığı programda, öğrenciler şiirler okudu. Atatürkün sevdiği şarkıların seslendirildiği programda, Atatürkün hayatı hakkında sinevizyon gösterisi yapıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş - Fatih Mehmet Fadıllıoğlu / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER