Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: -Tarihten silinmek istenen milletimizin bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla s


ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Çiftçi, mesajında, 30 Ağustosun, tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramı olduğunu belirtti.
     Çiftçi, mesajında şunları kaydetti:
     Türk tarihinin en görkemli zaferlerinden biri olarak kabul edilen 30 Ağustos Zaferinin bağımsızlık hedefine kilitlenmiş bir ulusun, yokluk içinde olmasına rağmen azim ve kararlılıkla karşısındaki büyük gücü eriterek, askeri açıdan ulaştığı başarıların ve Türk milletinin orduyla ortak mücadele ve azminin eserinin yıl dönümünü gururla kutlamanın sonsuz heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı verahmetle anıyoruz.
    
     -AK Parti İl Başkanı Eğilmez-
    
     AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez de 30 Ağustosta, birlik ve beraberlik sayesinde zafer kazanıldığını belirtti.
     Eğilmez, mesajında şunları kaydetti:
     30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutlayacağız. Milletimizin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. AK Parti Hükümeti olarak Türkiyeyi Gazi Mustafa Kemal Atatürkün gösterdiği muassır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için çalışıyoruz. Ne mutlu ki bugün bu hedeflere her zamankinden daha yakınız. Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.
    
     -Şanlıurfaspordan kutlama mesajı
    
     PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporun Yönetim Kurulu üyeleri de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Kulüpten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Tüm Türk milletinin ve Şanlıurfa halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlar, aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümünde, tüm Türk milletinin Zafer Bayramını kutlar, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anarız.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER