Büyükşehirden Kaleiçine Koordinasyon Merkezi

Büyükşehirden Kaleiçine Koordinasyon Merkezi -Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçinde yeni kurduğu Kaleiçi Koordinasyon Merkezi ile bölgede daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçinde yeni kurduğu Kaleiçi Koordinasyon Merkezi ile bölgede daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Antalyanın simgesi ve önemli turizm merkezi olan Kaleiçinde yeni bir birim oluşturdu. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kaleiçi Koordinasyon Merkezi, Kaleiçinde oluşabilecek aksaklıkların giderilmesi yönünde etkin rol oynayacak. Sorunların yerinde tespit edilip, ilgili birim ve kurumlarla koordineli şekilde çalışılarak en kısa sürede çözümüne katkı sağlayacak.
     Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, ASAT, TEDAŞ, TELEKOM ve emniyet gibi kurumlarla koordinasyon sağlayacak birim, şikayetlerin azaltılmasında ve çözüme kavuşturulmasında vatandaş ve kurumlar arasında köprü görevi üstlenecek. Merkez, bölge esnafının yaptığı yol ve kaldırım işgalleri denetimini yapacak. Kaleiçi Kullanım Yönergesinin maddelerini uygulamasını sağlayacak merkez, turizm bölgesi Kaleiçinde önemli çalışmalar yürütecek.
     Merkez ayrıca Kaleiçi Trafik Sirkülasyon Projesi kapsamında Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir şekilde, bölgedeki araç trafik düzenini sağlamak, UKOME Genel Kurul kararları ile bölgeye girişleri yasaklanan araçların kontrollerini yapmak, yaya yolu olarak belirlenen yerlerde araç parklaşmalarını önlemekle görevli olacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehirden Kaleiçine Koordinasyon Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER