Büyükşehir Bandosundan Ramazan konseri

Büyükşehir Bandosundan Ramazan konseri


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği kapsamında konser veren Büyükşehir Bandosu, Antalyalılara müzik dolu bir gece yaşattı.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Karaalioğlu Parkında gerçekleştirilen Ramazan Şenliği, her gün farklı bir eğlence programıyla Antalyalılara keyifli Ramazan akşamları yaşatıyor. Şenlik kapsamında düzenlenen konserler, dans gösterileri ve yöresel gecelere halk yoğun ilgi gösteriyor.
     Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği farklı bir konsere ev sahipliği yaptı. Yenilenen Büyükşehir Bandosu, şenlik kapsamında unutulmaz bir konser verdi. Şef Faruk Yetik yönetimindeki bandoya solistler Ümit Burak Tekinay ve Jale Özkoç da şarkılarıyla eşlik etti. Büyükşehir Bandosu, ünlü besteci Beethovenın müziklerinin yanı sıra popüler birçok yerli ve yabancı müzik parçalarını başarıyla seslendirdi. Büyükşehir Bandosu, vatandaştan büyük alkış aldı.
     Ramazan Şenliği, her gün farklı etkinliklerle devam edecek. Her cuma akşamı Şair-Yazar Sunay Akın, Mahya Işıkları adlı tek kişilik gösterisiyle Antalyalılarla buluşacak. Ayrıca 4 Ağustos Cumartesi günü Eşref Vakti konseri, 11 Ağustos Cumartesi günü Karadenizliler Gecesi Gizem Kara konseri, 17 Ağustos Cuma günü Ümit Sayın konseri gerçekleştirilecek.
     Tiyatro, dans gösterileri, fasıl, yöresel geceler, animasyon gösterileri, orta oyunları, geleneksel Ramazan eğlenceleri Antalyalılara nostalji yaşatacak.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Bandosundan Ramazan konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER