Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın:

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -Bir daha belediye başkanı olmak nasip olursa Büyükşehir Belediyesinin en büyük yatırım alanı Kızıllı olacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök ve parti yöneticileriyle Kızıllı ve Odabaşı köylerini ziyaret etti.
     Başkan Akaydın, Kızıllı Köyü İlköğretim Okulunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, bir ülkenin ayakta durabilmesi için en önemli kaynağın eğitim olduğunu söyledi. Bu konuda en büyük yükü öğretmenlerin çektiğini belirten Akaydın, öğrencilere satranç takımı ve spor malzemeleri hediye etti.
     Akaydın, daha sonra Kızıllı köyü kahvesinde, vatandaşlarla bir araya geldi. Kızıllı bölgesine yapılması planlanan katı atık bertaraf geri dönüşüm tesisinin yargı kararıyla engellendiğini savunun Akaydın, Karar şu anda temyiz aşamasında. Umarım olumlu olur. Burada yapmayı planladığımız Doğal Havyan Yaşam Parkı, bölgede turizmi artıracak diğer büyük projemiz. Bu yatırımlar birçok derdinizi azaltacak dedi.
     Büyükşehir Belediyesinin bölgeye asfalt ve altyapı haricinde yapmayı planladığı yatırımların bedelinin yaklaşık 60 milyon lira olduğunu ifade eden Akaydın, Bir daha belediye başkanı olmak nasip olursa Büyükşehir Belediyesinin en büyük yatırım alanı Kızıllı olacak diye konuştu.
     Bakım ve onarım çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen Kızıllı Çepel Camii ve Hacıaliler Camiinde de incelemelerde bulunan Akaydın, daha sonra Odabaşı köyünü ziyaret etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER