Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısının yasalaşması

Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısının yasalaşması -Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan: Belediyesi kapanacak bir başkan olarak büyükşehir tasarısını destekliyorum


MANİSA (A.A) - Manisanın Salihli ilçesine bağlı Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan, Belediyesi kapanacak bir başkan olarak büyükşehir tasarısını destekliyorum dedi.
     TBMM Genel Kurulunda yasalaşan Büyükşehir Belediyesi Kanun Tasarısı hakkında gazetecilere açıklama yapan Aslan, beldede kurulacak olan hizmet merkezi sayesinde köylerin şuankinden daha fazla hizmet alacağını belirtti.
     Aslan, şunları kaydetti:
     Büyükşehir yasa tasarısı ile aslında belde belediyeleri hizmete kapatılmıyor. Adalada Salihli Belediyesine ait bir hizmet merkezi bulunacak. Çevredeki 22 köye, Adaladaki hizmet merkezi tarafından hizmet çok daha hızlı bir şekilde ulaşacak. Büyükşehir belediyesi Adalada itfaiye şantiyesi kuracak. Park, bahçe çalışmaları, temizlik çalışmaları gibi çalışmalar tek elden çok daha etkili bir şekilde yapılacak. Belde Belediyesi kapatılarak buraya kilit vurulup, artık Adalanın hizmet almaması gibi bir şey söz konusu değil. Bilakis, burada kurulacak hizmet merkezinde şu anda belediyemizde bulunan personelden çok daha fazla personel çalışacak. Belediyesi kapanacak bir başkan olarak büyükşehir tasarısını destekliyorum.
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısının yasalaşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER