Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine kent gezisi

Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine kent gezisi -Yurtta kalan 200 üniversite öğrencisi, Büyükşehir Belediyesinin üstü açık otobüsleriyle başkenti gezdi


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, üniversite eğitimi için başkente gelen ve yurtta kalan 200 öğrenciye başkenti tanıtmak amacıyla şehir gezisi düzenledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğü tarafından 4 üstü açık otobüsle gerçekleştirilen gezinin ilk durağı Anıtkabir oldu. Daha sonra öğrenciler Hacı Bayram Veli Camisi, Agustus Tapınağı, Hacı Bayram Velinin doğduğu ev, Ankara Kalesi, Gençlik Parkı, Tacettin Dergahı ve 50. Yıl Parkını ziyaret ettiler.
     Üniversite öğrencileri, Çankaya turu atarak gezilerini tamamladılar.
    
     -Kent gezileri sürecek-
    
     Ankara Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz düzenlenen Şehir Turu Projesi ile en az 35 kişilik gruplara, Ankara gezisi düzenliyor. Konuklara rehberlik hizmeti de sunulan gezi için başvurular, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğüne yapılıyor.
    
     Muhabir : Mehtap Yılmaz
     Yayıncı : Eda Ay
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER