Buz Hokeyi

Buz Hokeyi -Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Buz Hokeyi Süper Lig Play-Off müsabakaları başladı -Müsabakaların ilk gününde, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ka


ERZURUM (A.A) - Buz Hokeyi Süper Lig Play-Off karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübünü 10-0 yendi.
     Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından Palandöken Buz Pateni Salonunda düzenlenen Buz Hokeyi Süper Lig Play-Off müsabakalarına, İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü ile Erzurum Gençlik Spor Kulübü ve Başkent Yıldızlar Spor Kulübü katıldı.
     Müsabakaların ilk gününde Kağıtspor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı.
     Birinci periyotta Makim Gübinin gölüyle 1-0 öne geçen İzmir ekibi, ikinci periyotta da baskıyı artırarak Serkan Gümüş, Makim Gübinin gölleriyle bu periyodu da 3-0 önde tamamladı.
     Maçın son periyodunda ise İzmir ekibi, Gürkan Çetinkaya, Onur Mete, Emrah Özmen, Serkan Gümüş ve Erdoğan Coşkunun golleriyle skoru 10-0a taşıyarak karşılaşmayı tamamladı.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER