Buz hokeyi

Buz hokeyi -Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımı, Erzurumda kampa girdi -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Müdürü Taşkesenlioğlu: Gürcistan Milli Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yine kamp merkezi olarak Erz


ERZURUM (A.A) - Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımı, Erzurumda kampa girdi.
     Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Müdürü Yaser Taşkesenlioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sayıda ülkenin gelişim kampı için Erzuruma geldiğini söyledi.
     Taşkesenlioğlu, Erzurum-Aziziye karayolu üzerinde bulunan 3 binlik Buz Arenada kondisyon ve gelişim kampı yapan Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımının 15 Ekime kadar çalışmalarını burada sürdüreceğini belirtti.
     Antrenör Alipov Evgenij nezaretinde kampa giren takımın 10 sporcusu kampa dahil olurken, ikinci kafilenin önümüzdeki hafta kente gelmesinin beklendiğini ifade eden Taşkesenlioğlu, uluslararası müsabakalara hazırlanan ülkelerin kamp için Erzurumu tercih ettiğini söyledi.
     Taşkesenlioğlu, şunları kaydetti:
     Gürcistan Milli Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yine kamp merkezi olarak Erzurumu tercih etti. Sadece Gürcistan değil, çok sayıda takım burada kampa giriyor. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamında şehrimize yapılan tesisler sayesinde dünya ve Avrupa şampiyonalarına hazırlanan ülkelerin takımlarının ilk tercihi Erzurum oluyor. Çünkü tesis ve ulaşım sorunu yok. Kondisyon ve gelişim kampları için ideal bir yer.
     Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımı, Erzurumdaki ilk hazırlık maçını da Gençlikspor ile yaptı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Gürcistan Buz Hokeyi Milli Takımı, birinci periyotu 2-1 alırken, ikinci periyotta Gençlikspor, skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın son periyotunda ise Gençliksporun attığı 2 gole, Gürcistan Milli Takımı 2 golle cevap verince hazırlık maçı, 4-4 sona erdi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER