Buz hokeyi: Hazırlık maçı

Buz hokeyi: Hazırlık maçı -Erzurum Gençlikspor Kulübü: 1 - Bethel Üniversitesi: 14


ERZURUM (A.A) - Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi takımlarından Erzurum Gençlikspor Kulübü, ABDnin Bethel Üniversitesi takımıyla yaptığı hazırlık maçını 14-1 kaybetti.
     Erzurum Buz Arenada oynanan karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Bethel Üniversitesi, üst üste bulduğu gollerle ilk periyodu 5-0 önde tamamladı.
     ABDnin en iyi buz hokeyi takımlarından biri olan Bethel Üniversitesi, ikinci periyotta 4 gol daha atarak farkı 9a çıkardı.
     Maçın son periyodunda seyirci desteğine rağmen istediği oyunu bir türlü sergileyemeyen ve sadece bir gol bulan Erzurum Gençlikspor Kulübü, kalesinde 5 gol daha görünce maçı 14-1 kaybetti.
     Müsabakayı izleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı takımlarla yapılan hazırlık maçlarının sporculara önemli tecrübeler kazandırdığını söyledi.
     Türkiyede buz hokeyinin gelişmesi için çaba harcadıklarını belirten Çintimar, şöyle konuştu:
     İzlediğimiz takım ABDnin geçen yıl şampiyon olan takımı. Karşımızdaki takımın bizden bizden üstün olduğunu gördük. Bizim çocuklarımızın antrenmanlarını ve çalışmalarını daha iyi ortamlarda yapmaları için çalışıyoruz. Daha önce Gürcistan takımı buradaydı. Bugün ABD takımı Erzurumda ve önümüzdeki haftalarda da Rusyadan bir takım buraya getireceğiz. Çocuklarımızın gelişmesi ve antrenmanlarla birlikte daha güçlü olması için çalışacağız.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Buz hokeyi: Hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER