BYEGM heyeti Vali Durueri ziyaret etti

BYEGM heyeti Vali Durueri ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden (BYEGM) bir heyet, Edirne Valisi Hasan Durueri ziyaret etti.
     Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğünü ziyarete gelen BYEGM Başhukuk Müşaviri Mustafa Özben, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Alaeddin Özafşar, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Mehmet Ünver ve Basın Yayın ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlundan oluşan heyeti, makamında kabul eden Vali Duruer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Vali Duruer, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğünün Edirnede kurulmasının son derece önemli olduğunu ifade ederek, Edirne Balkanların başkentidir ve Türkiyenin Avrupaya açılan kapısıdır. Burada BYEGMnin il teşkilatının bulunması, Edirnenin tanıtımına katkı sağlayacak ve Edirnenin sesini duyurmasında etkili olacaktır. Bu vesileyle İl Müdürlüğünün çalışmalarına tüm imkanlarımızla katkı sağlayacağımızı da ifade etmek isterim diye konuştu.
     Özben de Vali Duruere kurumlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
    
     -AAya ziyaret
    
     Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden heyet, haberciliğin meşakkatli bir iş olduğunu belirterek, AA çalışanlarına başarı diledi.
     Özafşar, ziyarette yaptığı konuşmada AAnın son dönemdeki ataklarının gurur verici olduğunu ifade ederek, AA ile kardeş kurumuz, başarıları da bizleri elbette ki gururlandırıyor. Genel Müdürlüğümüz ile AA arasındaki işbirliğinin her geçen gün artması da ayrıca sevindirici, bu işbirliği her iki kuruma katkı sağladığı gibi Türkiyenin sesinin dünyaya duyurulmasında da daha etkili oluyor dedi.
     Edirnenin tarihi ve kültürel alanlarını gezen heyet, Edirnenin kendine hayran bırakan bir havası olduğunu belirtiler.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber BYEGM heyeti Vali Durueri ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER