Caddede asılı Atatürk posterleri tahrip edildi

Caddede asılı Atatürk posterleri tahrip edildi -Ereğlide belediye tarafından Yalı Caddesine asılan Atatürk posterlerinin 4ünün tahrip edilmesine tepki gösterildi


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Ereğli ilçesinde, belediye tarafından Yalı Caddesine asılan Atatürk posterlerinin 4ünün tahrip edilmesine tepki gösterildi.
     Ereğli Belediyesinin bir süre önce Yalı Caddesine astığı 11 Atatürk posterinin 4ünün henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesici bir aletle tahrip edildiği gerekçesiyle Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile CHP Ereğli İlçe Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri caddede toplanarak olayı kınadı.
     Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı konuşmada, ilçenin Türkiyenin örnek yerleşim yerlerinden biri olduğunu ifade ederek, Ereğli Belediyesinin yaptırdığı Atatürk fotoğrafları ile süslediğimiz bu bölgede istemediğimiz bir olay oldu. Ereğli Belediye Başkanı olarak iddia ediyorum ilçede yaşayan insanlar tarafından asla böyle bir yanlışlık yapılamaz. 4 posteri hem de Atatürkün özellikle baş bölgesine gelen kısmını keseceksiniz ve ortadan yok olacaksınız, yok böyle bir şey dedi.
     Atatürkçü Düşünce Derneği Ereğli Şube Başkanı Yaşar Torlakoğlu ve CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da yaşanan olayı kınadıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Caddede asılı Atatürk posterleri tahrip edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER