Caddenin kapatılmasını protesto ettiler

Caddenin kapatılmasını protesto ettiler -Uşakın Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi sakinleri, 135 yıldır kullandıkları Lise Caddesinin kapanması nedeniyle eylem yaptı -Eşme Belediye Başkanı Yıldırım, "Meclis kararıyla yerin istimla


UŞAK (A.A) - Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi sakinleri, 135 yıldır kullandıkları Lise Caddesinin kapanmasını eylem yaparak protesto etti.
     Belediye tarafından parsellenerek satıldığı iddia edilen caddede eylem yapan mahalle sakinlerinden Hacı Ahmet Çetin, "Ben 75 yaşımdayım ben bildim bileli bu yol açıktı, belediye burayı parselleyip sattı bu hangi vicdana sığar" diye konuştu.
     Çocuklarını duvarlardan atlatarak okula gönderdiklerini, cenazelerini kaldırırken zorluk çektiklerini, doktor getiremediklerini, adreslerini bile tarif edemediklerini anlatan mahalle sakinleri, yolun tekrar açılmasını istedi.
    
     -"En kısa zamanda yolu açacağız"-
    
     Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım ise yıllardır imar adasının ortasından, yol olmayan yerden yol diye geçildiğini vurgulayarak "30 kişinin yapmış olduğu başvuru sonucu bu konu belediye meclisinde görüşüldü ve karara bağlandı. Burada mal sahibi olan 3 kişiyle görüşüldü. Meclis kararıyla yerin istimlak edilip yolun tekrar açılması konusunda karar alındı" diye konuştu.
     Yolun açılmasının önemli bir konu olduğunu dile getiren Yıldırım, bu işin güzellikle ve gönül rızasıyla olmasının önemli olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Ahmet Kılıç
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Caddenin kapatılmasını protesto ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER