Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -50. Uluslararası Troia Festivali Afiş Yarışması şartnamesi açıklandı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi tarafından bu yıl 50incisi düzenlenecek Uluslararası Troia Festivali Afiş Yarışmasının şartnamesi açıklandı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 9su düzenlenen Uluslararası Çanakkale Troia Festivali Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışmasının, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Troia Tübingen Vakfı ve Grafikerler Meslek Kuruluşu ortaklığı ile gerçekleştirildiği belirtildi.
     Her yıl olduğu gibi bu yıl da Barış temasını içeren ve 50. yılın vurgulanması beklenen yarışmanın, tüm grafikerler meslek kuruluşu üyeleri, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı bölümü öğrenci ve mezunlarına açık olduğu ifade edilen açıklamada, eserlerin son teslim tarihinin 31 Mayıs 2013 olduğu bildirildi.
     Eserlerin 3 Haziran 2013 tarihinde değerlendirileceği ve sonucun 7 Haziranda açıklanacağı duyuruldu.
     İlgililer, yarışmanın şartnamesi ve katılım formuna, Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sanat Biriminden ya da www.canakkale.bel.tr adresinden ulaşabilir.
    
     -ÇOMÜ Tıp Fakültesi öğrencileri çevre sağlığı hizmetlerini inceledi
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri, Çanakkale Belediyesinin çevre sağlığı hizmetlerini inceledi.
     Öğrenciler, halk sağlığı stajı kapsamında Doç. Dr. Coşkun Bakar, Doç. Dr. Erkan Melih Şahin ve Yrd. Doç Dr. Sibel Cevizci ile ilk olarak içme suyu arıtma tesisini ziyaret etti.
     Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar tarafından Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen kısa bilgilendirme sunumundan sonra öğrenciler, düzenli depolama alanına giderek tesisleri gezdi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER