Çanakkale Belediyesinden kısa kısa

Çanakkale Belediyesinden kısa kısa -Belediye Başkanı Gökhan, Tahta At Çocuk Oyuncak Atölyesini ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tahta At Çocuk Oyuncak Atölyesini ziyaret etti.
     Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından projelendirilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansının 2011 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklediği ÇABAM Tahta At Çocuk Oyuncak Atölyesi Projesi kapsamında Küçük Sanayi Sitesinde faaliyetlerini sürdüren proje ve üretim atölyesini inceledi.
     Üretilen masa üstü ve dış mekan oyuncakları ile kent mobilyalarının numunelerini inceleyen Gökhan, öncelikli olarak ana sınıfı, kreş ve özel eğitim sınıfındaki çocuklara yönelik sağlıklı tahta oyuncak setleri üretmeyi hedeflediklerini, ayrıca çocuk oyun alanlarında ve kentin farklı alanlarında kullanılmak üzere kent mobilyalarının da üretiminin gerçekleştirileceğini söyledi.
     Gökhan, üretilen materyallerinin teşhirinin ve kentliye ulaşımının sağlanması amacıyla belediyeye ait bir mekanı tahsis etmeyi planladıklarını kaydetti.
    
     -Belediye Başkanı Gökhana ziyaret-
    
     Geyikli Beldesi ve Çevre Köyleri Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhanı ziyaret etti.
     Başkanlık kakamında gerçekleşen ziyarette, dernek yöneticileri Başkan Gökhana, Geyiklilerin sıkıntılarını, özellikle zeytincilikle ilgili yaşadıkları sorunlar ve gerçekleştirdikleri çalışmaları aktardı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkale Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER