Çanakkale tarımından kısa kısa

Çanakkale tarımından kısa kısa -Bilgi alışveriş toplantısı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale İl Bilgi Alışveriş toplantısı yapıldı.
     Çiftçi Eğitim ve Yayım Program Uygulamaları ile araştırma enstitülerine gidecek sorunların görüşüldüğü toplantı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mustafa Nazlım başkanlığında yapıldı.
     Şube müdürleri, ilçe müdürleri, yayım mühendisleri ve TAR-GEL projesi kapsamındaki personelin katıldığı toplantıda, 2012 Yılı İl Yayım Programı kapsamında yürütülen üçüncü dönem çalışmaları değerlendirildi, 2013 yılı yayım programı hazırlanmasıyla ilgili konular görüşüldü. Ayrıca kimyasalların kayıt altına alınması ve reçeteli satış konusu ile Bitki Koruma Ürünleri Uygulama Mevzuatı hakkında yayım mühendisleri ve TAR-GEL personeli bilgilendirildi.
    
     -Mera Kanunu Uygulamaları Değerlendirme Toplantısı-
    
     Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde, Mera Kanunu Uygulamaları Değerlendirme toplantısı yapıldı.
     İl Müdürü Mustafa Akkuş başkanlığında düzenlenen toplantıya, 4342 Sayılı Mera Kanunu kapsamında merkez ve ilçelerde mera tespit, tahdit ve tahsis işlemlerini yürüten il ve ilçe mera teknik ekibi başkanları ile yedek üyeler katıldı.
     Toplantıda Mera Kanunu, yönetmeliği ve uygulama talimatları, mera tespit, tahdit ve tahsisleri, mera ıslahı ve amenajmanı, mera yönetim birlikleri, kanun kapsamında müdürlüğe yapılan müracaatlar değerlendirildi, diğer uygulamalar hakkında teknik ekip başkan ve yedek üyeleriyle bilgi alış verişinde bulunuldu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkale tarımından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER