Çarşambada 2012

Çarşambada 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları Ödül Töreni yapıldı


SAMSUN (A.A) - Çarşambada 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları Ödül Töreni Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
     Kaymakam Caner Yıldız, törende yaptığı konuşmada, gençlerin böyle spor müsabakalarına katılmalarının güzel olduğunu söyledi.
     Çarşambada son zamanda yapılan spor yatırımlarını herkesin gördüğünü ifade eden Yıldız, Bu yatırımlar geleceğimiz olan gençlerimiz için yapılıyor. Ben bu yarışmalara katılan ve başarılı olan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyorum dedi.
     Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın ise 2010-2011 öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile ilköğretim ve ortaöğretim kurumları spor yarışmalarının ortak yapılma kararı alındığını hatırlattı.
     Aydın, Her geçen gün katılımın sürekli arttığı bu yarışmalarda bu sene 50 farklı okul başvurusuyla basketbol, futbol, futsal ve voleybol branşlarında küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde olmak üzere bin 600 sporcunun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından lisanları çıkartılarak ilçemizde yarıştılar. Ben yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.
     Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise şunları kaydetti:
     Bugün burada bu sene yapılan spor müsabakalarının ödül töreni için bulunuyoruz. Gençlerimizin spor yapmaları gerçekten çok güzel. Bizler de son zamanda yaptığımız spor yatırımları ile gençlerimize ve insanlarımıza ne kadar önem verdiğimizi gösteriyoruz. Yeni kapalı spor salonunu da inşallah Çarşambaya yakışır bir şekilde yapacağız.
     Konuşmaların ardından müsabakalarda başarılı olan okullara kupaları verilirken, ilçede görev yapan basın mensuplarına da plaket takdim edildi.
     Ödül törenine AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Seyit Özgürel, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER